Política 22/05/2019

MÉS promet 21 quilòmetres de carril VAO per agilitzar el trànsit a Palma

La formació ecosobiranista també s'ha compromès a habilitar 200 quilòmetres de nous carrils bici i vies ciclistes a Mallorca i a construir noves línies de tren

Ara Balears
1 min
Bel Busquets i Antoni Noguera

PalmaAntoni Noguera, actual batle i candidat de MÉS a la batlia de Palma, ha anunciat aquest dimecres dematí que crearà "21 quilòmetres nous de carrils bus i carrils VAO per afavorir el transport públic" i també "afavorirà nous carrils bici la mobilitat sostenible". Ho ha fet en un acte a què també ha assistit la candidata de la formació a la presidència del Consell, Bel Busquets.

Busquets s'ha compromès a habilitar 200 quilòmetres de nous carrils bici i vies ciclistes a Mallorca i construir noves línies de tren. La candidata ha lamentat que "hi hagi el doble de cotxes a les Balears que fa 20 anys" i ha defensat el compromís de MÉS per afavorir el cotxe elèctric "com s'ha vist quan hem aprovat les restriccions al dièsel a partir del 2025 a través de la Llei de canvi climàtic".

En aquest àmbit, Busquets ha explicat que preveu passar dels 300 punts de càrrega actuals a més de 1.000 el 2022. A més, la formació també pretén crear tres grans pàrquings dissuasius a les entrades de Palma, connectats amb bus amb el centre.

A

stats