Política 10/03/2019

MÉS per Mallorca posa en marxa la campanya 'El valor del teu aval'

Guillem Balboa, número 1 de la llista per al Congrés dels Diputats, i Antoni Noguera, batle de Palma, han assistit a la presentació

Ara Balears
2 min
Antoni Noguera, Rosa Cusach i Guillem Balboa

PalmaMÉS per Mallorca ha llençat la campanya “El valor del teu aval” per concórrer a les eleccions generals d'abril. Guillem Balboa, número 1 de la llista per al Congrés, i Antoni Noguera, batle de Palma, han assistit a l’acte.

“Aquests avals que estam recollint avui no són només l’aval d’una candidatura, són un suport i un compromís amb la continuació d’unes polítiques valentes i decidides que vàrem començar a les nostres illes fa ja quasi quatre anys”, ha explicat Guillem Balboa, candidat al Congrés de MÉS per Mallorca a les properes eleccions generals del 28 d’abril, a l’acte d’inauguració de la campanya d’avals de la formació ecosobiranista: “El valor del teu aval”.

Antoni Noguera, batle de Palma, ha volgut assistir a aquest acte per donar suport al seu company. “És imprescindible garantir governs progressistes; davant el retrocés plantejat per les dretes, que les Illes i el conjunt de l’Estat no es podrien permetre, nosaltres hem traçat una ruta clara cap al futur: més sostenibilitat, més feminisme, més inclusió i diversitat a les Illes”, ha dit el candidat al Congrés.

“Ens presentam a les generals perquè entenem que aquesta és la candidatura que reflecteix aquest compromís de continuar amb les polítiques ja iniciades a les Illes Balears per continuar transformant la realitat de la gent, no només la de les Illes, sinó la del conjunt de l’Estat", ha afegit.

El partit ha organitzat una paradeta al Molinar en què tots els que signaven l’aval es feien una fotografia amb un segell gegant i un adhesiu amb alguns dels valors principals que representa el partit ecosobiranista: igualtat, democràcia, diàleg, justícia social i solidaritat.

stats