Política 09/06/2023

Més per Menorca i Sumar acorden presentar-se en coalició al Senat

La formació ha assenyalat que han pres la decisió "una vegada s'han vist exhaurides les possibilitats d'arribar a un pacte de totes les forces progressistes de Menorca"

ARA Balears
1 min
Miquel Àngel Maria, conseller de Cultura de Menorca.

PalmaMés per Menorca i Esquerra de Menorca (Sumar) han acordat concórrer en coalició a les eleccions al Senat sota el nom Més per Menorca-Sumar. En una nota de premsa, la formació ha assegurat que han pres la decisió "una vegada s'han vist exhaurides les possibilitats d'arribar a un pacte de totes les forces progressistes de Menorca". En aquest sentit, han lamentat que el PSOE "hagi condicionat l'acord volent imposar candidats clarament de partit i no amb perfil de consens", demostrant així "una clara manca de voluntat d'aproximar-se a la resta de partits".

"Davant un moment en què és del tot necessària la unitat de l'esquerra, volem actuar amb responsabilitat i pactar amb les forces polítiques que estiguin disposades a arribar a acords", ha explicat el coordinador de Més per Menorca, Miquel Àngel Maria, que ha afegit que per aquest motiu "ha estat possible ajuntar-nos amb Esquerra de Menorca per presentar-nos en coalició, la qual esperam que rebi el màxim suport de la ciutadania".

stats