Política 06/06/2023

Més per Menorca votarà en contra de la investidura de Marga Prohens

Els sobiranistes no descarten a arribar acords puntuals amb el PP

Iván Martín
1 min
Josep Castells i Marga Prohens al Parlament.

MAÓMés per Menorca ha anunciat aquest dimarts que votarà en contra de la investidura de Marga Prohens si el PP pacta amb l'extrema dreta. Així ho ha anunciat el diputat econacionalista Josep Castells, després de reunir-se al Parlament amb la candidata popular. En aquesta trobada, segons Més, s'han constatat diferències profundes entre els programes polítics d'ambdues formacions.

Castells ha assenyalat que "molt probablement" votarem en contra d'investir Prohens presidenta del Govern balear, malgrat assegurar que respectaran els "tempos institucionals" i escoltar el discurs en la sessió d'investidura: "Sentirem el que hagi de dir Prohens per deferència institucional, perquè es visualitzarà si realment vol governar de manera moderada o si vol entregar-se a un pacte amb l'extrema dreta".

El diputat menorquinista ha recomanat a Prohens en el transcurs de la reunió fer una política allunyada de l'extremisme de Vox. Per aquest motiu, Més per Menorca s'ha obert a arribar a acords amb el PP per qüestions beneficioses per a Menorca: "O per al model de futur que els menorquinistes tenim al cap: diversificació econòmica, habitatge digne i serveis públics de qualitat".

stats