Política 02/02/2019

Més per Mallorca presenta a Montuïri els eixos de treball de la campanya municipal

La formació ha explicat aquest dissabte els principals eixos de treball i reptes a més de 120 agrupacions locals

Ara Balears
2 min
Més per Mallorca presenta la campanya municipal a Montuïri

PalmaMÉS per Mallorca ha presentat aquest dissabte la campanya municipal. Més de 120 persones de les agrupacions locals han participat a l’acte dut a terme a Montuïri, on s’han explicat els principals eixos de treball i reptes en vista a la campanya.

La coordinadora de la formació ecosobiranista, Bel Busquets, ha assegurat que “MÉS per Mallorca ha de seguir liderant la transformació del país”, una transformació que “comença des dels municipis, els primers en impulsar el canvi”. Busquets ha explicat també que MÉS per Mallorca ha començat a treballar en propostes centrades en tres eixos: l’habitatge, millores en les condicions laborals i transport públic.

“Ha estat aquest Govern el que ha iniciat el camí perquè la ciutadania illenca pugui tenir garantit el dret a un habitatge digne”, ha explicat Busquets en referència a l’aprovació de la primera Llei d’habitatge. La coordinadora ecosobiranista ha recordat que el pressupost d’aquest any destinat a habitatge és el més alt de la història, i que “és la base per continuar fent polítiques que situïn les persones al centre”.

D’altra banda, ha destacat que durant aquesta legislatura, s’han pres mesures per millorar les condicions laborals dels treballadors. Tot i això, Bel Busquets ha incidit en què és necessari seguir fer fent feina perquè “la temporalitat deixi de marcar el mercat laboral de les Balears”. Per aquesta raó, ha dit, les propostes de MÉS per Mallorca aniran encaminades a afiançar aquest canvi de model, amb polítiques d’innovació i diversificació que “ens duguin cap a una economia que deixi de ser dependent del turisme”.

El coordinador de MÉS per Mallorca, Guillem Balboa, ha subratllat que un dels grans reptes de la legislatura que ve serà “aconseguir un transport públic de qualitat. Hem començat a fer passes per a una mobilitat sostenible, però tenim clar que és primordial millorar les connexions i les freqüències per fer que la societat deixi de veure el vehicle privat com a única alternativa”. El també batle d’Alaró ha posat en valor la feina feta des dels municipis on governa el partit i ha insistit en la necessitat de “revalidar i sumar victòries al maig del 2019” perquè “la nostra força està en els ajuntaments, que transformen des de la proximitat i el dia a dia”.

stats