Política 07/10/2019

Marisa Lucas, de Podem, es perfila com a candidata de Més País a les Illes

La formació té fins a la mitjanit d'aquest dilluns per reunir els avals per poder presentar-se a l'Arxipèlag

Carles Tudurí
1 min
Voluntaris de Més País, recollint avals al Parc de les Estacions de Palma.

PalmaLa militant d'Unides Podem de Palma Marisa Lucas es perfila com a possible candidata de la nova formació d'Iñigo Errejon, Més País, a les Illes, tot i que el partit està encara en fase de recollida de signatures per poder presentar candidatura dins el termini, que acaba aquest dilluns a mitjanit. Divendres i dissabte alguns voluntaris del nou partit varen recollir avals a la plaça d'Espanya i el parc de les Estacions de Palma amb l'única cara visible de Pepi González, exregidora del PSIB a Lloseta, tot i que algunes fonts ja apuntaven Lucas com a possible cap de llista.

A les passades eleccions locals, Marisa Lucas va anar com a número quatre a les llistes de Podem al Consell de Mallorca. A les anteriors eleccions generals del mes d'abril, Lucas va anar al setè lloc de la llista de Podem al Congrés. S'esperava que en aquesta repetició d'eleccions ocupàs el mateix lloc.

Això constata els moviments que hi ha hagut a Podem a les Illes les darreres setmanes, ja que una bona part de la direcció es pot qualificar d'errejonista, per la qual cosa alguns dels seus membres han intentat bloquejar l'arribada del nou partit a les Illes. Fonts de Podem havien confirmat que una candidata de Podem de Palma podia encapçalar finalment la llista del nou partit i donaven el nombre de Marisa Lucas, la qual alguns vinculen a Errejón i altres a Jarabo.

stats