Política 08/07/2023

Marí Bosó es compromet a abaixar els impostos i a modificar el reglament de costes

El candidat ha visitat Formentera aquest dissabte

ARA Balears
1 min
El candidat del PP al Congrés

PalmaEl candidat del PP balear al Congrés dels Diputats, José Vicente Marí Bosó, ha visitat Formentera aquest dissabte i ha anunciat que, si els populars governen a Espanya després de les eleccions generals del 23 de juliol, "es desenvoluparà el règim fiscal de les Balears per reduir impostos als autònoms que ara no se'ls pot aplicar".

El candidat ha dit que s'impulsarà també la modificació del reglament de costes "per reconèixer la compatibilitat de la protecció del litoral amb l'activitat privada i així ajudar les famílies". Per part seva, el candidat al Senat, Miguel Jerez, ha explicat que és "necessari" que Formentera tingui un representant a Madrid que "garanteixi i defensi uns serveis públics de qualitat" per a les Illes.

Jerez ha avançat que posarà "els interessos de Formentera com a prioritaris en l'agenda" per lluitar per un conveni de carreteres "digne", unes infraestructures públiques "adequades" i per una major presència dels cossos i forces de seguretat de l'Estat, "que ara mateix són totalment deficitaris".

stats