Eleccions
Política 17/09/2022

Jover diu que Podem "surt a guanyar" les eleccions del 2023 "perquè les Balears no pateixin una involució sense precedents"

La coordinadora de la formació morada a les Illes treu pit de la gestió feta al Govern i anticipa que el procés de primàries es durà a terme entre el 10 d'octubre i el 4 de novembre

ARA Balears
2 min
Jover en la seva intervenció durant el Consell Ciutadà Autonòmic d'aquest dissabte

PalmaLa coordinadora general de Podem Balears, Antònia Jover, ha afirmat aquest dissabte, en la seva intervenció d'obertura del Consell Ciutadà Autonòmic, que "les eleccions del 2023 no són unes eleccions qualssevol; Podem surt a guanyar perquè les Balears no pateixin una involució sense precedents". "Perquè Podem és i serà el motor dels principals avenços de les Balears i del nostre país. Les eleccions vinents sortim a guanyar", ha destacat.

Aquest dissabte s'ha reunit el Consell Ciutadà Autonòmic (CCA) del partit a les Illes, en el qual la coordinadora general ha defensat que a les pròximes eleccions "Podem governarà una altra vegada". "El neoliberalisme atacarà amb totes les seves armes: la mediàtica, la jurídica, perquè tenen molt clar que som l'única força que pot combatre els seus interessos. Però nosaltres no tenim por de res i encara ens queda molta feina per fer, tant a les Balears com en el conjunt del país", ha afegit.

"A Podem tenim molt clar que cal una reforma fiscal més justa, perquè els que més tenen més aportin al seu país. Que l'habitatge ha de ser una prioritat. Sabem que els nostres infants no poden aprendre si no tenim escoles amb una climatització correcta, que cal augmentar els ajuts de menjador per a les famílies i que hem de continuar lluitant contra la violència masclista", ha indicat.

"Èxits" de Podem en el Govern

A més, davant els membres del CCA, Jover ha considerat que la formació té molts motius "per treure pit" pel que fa a la seva acció en el Govern balear. Ha esmentat com a "èxits" l'Institut Balear de l'Energia (IBE), l'obertura de fosses dels represaliats pel franquisme, el reconeixement del doble i triple cost de la insularitat amb la nova PAC i el Pla sectorial de carreteres. D'altra banda, ha fet valdre, a més, la feina dels regidors i regidores als ajuntaments en què Podem té representació, perquè fan "una feina excepcional amb un cost personal molt alt".

Per acabar, Jover ha informat que el partit durà a terme el seu procés de primàries des del 10 d'octubre fins al 4 de novembre, del qual sortiran els candidats i les candidates per a les eleccions vinents autonòmiques, insulars i municipals. "Us anim a tots i totes a fer una passa endavant, perquè tenim moltes raons per sentir-nos orgulloses del que som. Hem construït l'únic partit que possibilita que es faci política posant la gent al centre, sobretot en els moments més difícils", ha conclòs.

stats