Política 07/07/2023

Jorge Campos: "Vox és l'únic partit que defensa les dones de la llei del 'només sí és sí"

Assegura que la Manada de veres són Pedro Sánchez i els seus ministres

ARA Balears
1 min
Coll, Abascal, Campos, de las Heras i Bestard aquest dissabte a la Feixina

PalmaJorge Campos, candidat de Vox al Congrés, ha assegurat que el partit d'extrema dreta és "l'únic" que "defensa les dones de la llei del 'només sí és sí". A través d'un comunicat, han assegurat que amb les polítiques de violència masclistes dutes a terme pel govern espanyol ha quedat demostrat que "la Manada de veres són Pedro Sánchez i els seus ministres".

En aquest sentit, Campos ha criticat que Francina Armengol pretén "sumar-se" a aquestes polítiques i ha denunciat que si la socialista arriba a Madrid "serà una sequaç de Pedro Sánchez" i mantindrà les polítiques que han fet que "molts agressors sexuals siguin al carrer". El líder del partit d'extrema dreta a les Balears ha lamentat, també, que a causa de la llei s'hagin rebaixat 52 penes de presó i s'hagin excarcerat sis "violadors i agressors sexuals".

Davant això, Campos ha remarcat que Vox és "l'únic que defensa les dones" i ha assegurat que tot i que treballaran per resoldre aquesta situació, "mai no es podrà reparar el mal que s'ha fet amb aquesta llei".

stats