Política 24/07/2021

Isabel Díaz Ayuso, sobre Armengol: "Jo mai hauria envestit d'aquesta manera contra la iniciativa privada"

La presidenta de la Comunitat de Madrid critica a Palma la gestió que ha fet el Govern de la crisi sanitària

1 min
Isabel Díaz Ayuso i Marga Prohens es fan fotografies amb militants del PP

PalmaNou capítol de l'estira-i-arronsa entre Armengol i Isabel Díaz Ayuso per la gestió de la pandèmia. La presidenta popular de la Comunitat de Madrid ha estat una de les figures de l'àmbit estatal del PP que ha assistit al XVI Congrés del PP balear, que s'ha fet aquest dissabte al Palau de Congressos de Palma, per donar el seu suport a la nova líder del partit a les Illes, Marga Prohens. De passada, Ayuso ha carregat contra la gestió que ha fet el Govern de la crisi causada pel covid-19 i per treure pit de la seva a Madrid. "Jo mai hauria envestit d'aquesta manera contra la iniciativa privada", ha dit sobre les restriccions de l'Executiu per fer front als contagis.

Ayuso ha fet referència al clima de les Balears, que és "molt bo", per criticar la "política de tancaments massius", i ha lamentat que no s'hagin aplicat mesures "menys restrictives" per evitar que "les famílies acabin a les coes de la fam". "Nosaltres hem anat contra el virus intentant no perjudicar l'ocupació", ha continuat, a més d'assenyalar que Armengol "hauria d'haver estat molt més respectuosa amb l'hostaleria i els comerços".

Pel que fa al lideratge de Marga Prohens en el PP balear, Ayuso ha descatat que a les Balears són necessàries "polítiques liberals", contràries a les d'Armengol, que "cerca enemics en altres comunitats" i aplica mesures "regressives" que perjudiquen l'ocupació. "Una semiobertura és el més beneficiós", ha afegit.

stats