Política 14/05/2021

Ayuso respon a Armengol: "No està per donar lliçons. Han arruïnat moltíssimes famílies"

La presidenta de la Comunitat de Madrid diu que el PSOE no ha assumit "la derrota electoral"

ARA Balears
1 min
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a un acte de la campanya electoral

PalmaLa presidenta de la Comunitat de Madrid en funcions, Isabel Díaz Ayuso, ha contestat les acusacions de la presidenta del Govern, Francina Armengol, que va assegurar que la incidència elevada de Madrid és un "llast" per a l'obertura de les Balears al turisme. Ayuso ha remarcat que Armengol no està "ni per xerrar ni per donar lliçons" quan "han arruïnat moltíssimes famílies", segons ha informat Europa Press. De fet, Ayuso ha proposat que es demani a la presidenta balear "com té els comerços, l'hostaleria, la restauració i les classes mitjanes". "Crec que no està per parlar ni donar lliçons als altres, han arruïnat moltíssimes famílies i el que no pot ser és que si venen molts turistes francesos és culpa meva, i si no venen turistes britànics és culpa meva", ha afegit.

Segons la presidenta madrilenya, el que passa és que "aquest PSOE, que s'ha tornat el més purità d'Espanya, no fa més que insultar i estigmatitzar Madrid amb les canyes i els toros". "Què pensen que és Madrid? Per què tants ciutadans de tots els racons venen a viure aquí?", ha demanat.

Per Ayuso, els socialistes no han assumit la "derrota electoral" i el PSOE continua a la Moncloa amb la seva "obsessió irremeiable contra Madrid". En aquest punt ha recordat que altres autonomies "han arribat a tenir incidències molt pitjors que les de Madrid a la segona i la tercera onada".

stats