Política 30/05/2023

Els hotelers celebren els resultats dels 28-M: "Menys intervencionisme ideològic per part de les institucions, que no aporta cap valor"

En un comunicat, la patronal ofereix "diàleg, coneixement i col·laboració" al govern que es constitueixi

ARA Balears
1 min
Maria Frontera, presidenta de la FEHM

PalmaLa Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) ha celebrat els resultats electorals del 28-M, que han donat una victòria contundent a la dreta. Aquests resultats permetran, segons exposen en un comunicat, "que es produeixi menys intervencionisme ideològic per part de les institucions, que no aporta cap valor". La patronal considera que l'electorat balear "s'ha pronunciat àmpliament, cosa que és indicativa que l'essència de la democràcia s'ha pogut executar".

"La ciutadania han anat a les urnes i una majoria contundent ha demanat canvi", diu el text. "Des de la FEHM felicitam els guanyadors de les eleccions municipals, insulars i autonòmiques i continuarem fent feina a favor d'una escolta activa i efectiva entre empreses i administracions de tots els nivells", continuen.

A les portes de l'estiu

Pel que fa a l'activitat turística, la patronal ofereix al pròxim govern "diàleg, coneixement i col·laboració", per continuar "reforçant i valorant la indústria, que necessita suport i acompanyament, per continuar enfrontant els canvis cap a una activitat cada vegada més sofisticada".

Els hotelers afegeixen que "l'èxit no es qüestiona, es gestiona amb sentit comú". És per aquesta raó que, a les portes del mes de juny, i "tenint en compte l'escenari actual", la FEHM espera que el traspàs de poders es produeixi "dins els terminis estipulats, i com més aviat millor, perquè no hi ha temps per perdre". En la mateixa línia, assenyalen que "donar uns serveis públics adequats als residents no és incompatible amb oferir una experiència completa als turistes".

stats