Política 18/02/2019

El fracàs de l'enquesta de Vox a Marratxí

Només obté el 7% dels vots mentre que els "enemics d'Espanya" (PSOE, Podem i els partits independentistes) obtenen el 85%

Ara Balears
1 min
Imatges de la manifestació espanyolista a Palma

PalmaLa membre del comitè de Vox a Marratxí Patricia Guerrero va iniciar el passat divendres una enquesta a Twitter per conèixer la intenció de vot dels internautes. Tres dies després, 170.964 persones ja hi han participat i el resultat ha sorprès la seva impulsora, ja que VOX només ha obtingut un 7% del total dels vots.

La pregunta sobre la intenció de vot és clara: "Quin partit votaràs?", ha demanat Guerrero. La resposta estava entre quatre opcions, tres per a partits de la dreta (VOX, PP i Cs) i l'altra per englobar "els enemics d'Espanya", fent referència al PSOE, Podem i els partits independentistes. Aquesta darrera opció ha aconseguit el 85% els vots, mentre que la dreta només ha reunit el 15% restant (7% Vox, 5% Cs i 3% PP).

Guerrero s'ha mostrat molt sorpresa pel resultat en diferents piulades. "Per favor, això no pot ser", "Espanya no es mereix això, quina decepció" o "això ho heu manipulat" són algunes de les reaccions que ha compartit al mateix fil de l'enquesta.

stats