Política 25/01/2019

Estaràs acusa Bauzá d'oportunista i incoherent

L'eurodiputada del PP ha assegurat al programa 'Al Dia IB3' que l'objectiu de Bauzá era "que parlàssim d'ell i ho ha aconseguit"

Ara Balears
2 min
Estaràs aquest dimarts al Parlament Europeu.

PalmaL'eurodiputada del PP i vicepresidenta de la Comissió de Peticions, Rosa Estaràs, ha acusat, en una entrevista al programa 'Al Dia IB3', José Ramón Bauzá de ser oportunista i incoherent. "És oportunista, estam a dos mesos de les eleccions, ja veurem on va, però estam parlant molt d'ell, cosa que li encanta", ha assegurat Estaràs.

L'eurodiputada també ha remarcat la falta de coherència de Bauzá i el seu afany de protagonisme: "Que vingués a la convenció del cap de setmana, que sopàs amb la gent del partit d'aquí... demostra la falta de coherència del senyor Bauzá, a més, si te'n vas, ho fas sense fer tant renou, però ell necessitava llum". En referència a la popularitat i l'afany de protagonisme de l'expresident, Estaràs ha remarcat també que "ens hem de demanar per què l'any 2009 el senyor Bauzá tenia un 70% de suports i després només un 20".

"El que decideixi Biel Company sobre el substitut o substituta de Bauzá com a senador estarà bé. És un home molt coherent", ha assegurat Estaràs sobre les diferents possibilitats per substituir l'expresident.

Estaràs també ha parlat de la irrupció de Vox i del fet que molts dels polítics que formen part de la formació siguin exmilitants del Partit Popular. "Vox és un moviment extremament conservador, jo compartesc idees com la de la unitat d'Espanya, però no les que fan referència a la violència de gènere. El pacte a Andalusia està fet amb llums i taquígrafs".

Finalment, l'eurodiputada popular ha repassat també la política internacional. Sobre la situació de Veneçuela, Estaràs ha assegurat que "la setmana que ve tenim un debat amb una proposta de resolució sobre la presidència de Veneçuela. Demanam que es reconegui Guaidó com a president del país". A més, ha fet una crida a la societat europea: "Europa ha d'ajudar la població veneçolana, la sortida seria reconèixer Guaidó i convocar unes noves eleccions".

stats