Política 08/07/2019

Negueruela: "A mi no em correspon dir si els hotelers han d'abaixar o apujar preus per omplir"

El conseller d'Economia, Turisme i Treball ha assegurat que s'ha de continuar amb el model econòmic que varen marcar la legislatura passada

Ara Balears
1 min
El conseller de Treball, Iago Negueruela

PalmaIago Negueruela, conseller d'Economia, Turisme i Treball, ha assegurat en el programa de ràdio 'Al Dia IB3' que no li correspon dir si els hotelers han d'abaixar o apujar els preus per omplir, però ha concretat que sempre ha pensat que "és una aposta per la qualitat mantenir els preus". Negueruela ha fet un balanç dels darrers quatre anys de legislatura i ha valorat de manera positiva el treball que s'ha fet amb el lloguer vacacional i ha assegurat que s'ha de continuar fent feina per millorar-lo.

"L'estabilitat de les polítiques serà clara en turisme. Durant aquests quatre anys ja hem xerrat amb hotelers, amb el sector industrial... hi ha hagut sinergies i continuarem fent feina en aquesta línia". A més, diu que s'han de regular els excessos del turisme. "Volem regular la venda, el consum d'alcohol i tot allò que suposa un excés per part del turista i per part del sector de l'oci". Respecte dels creuers, el conseller aposta per analitzar la situació i saber l'impacte real que suposen per "poder actuar".

Negueruela ha dit, sobre els acords de Bellver, que totes les negociacions són complicades, "però crec que els resultats són molt satisfactoris". A més, ha afegit que creu que hi haurà més estabilitat. Precisament, ha concretat que aquesta legislatura toca continuar amb el model econòmic que varen marcar la legislatura passada. A més, ha informat que la primera reunió que mantindrà com a conseller de Turisme serà aquesta setmana amb l'Associació de Veïns de Son Espanyolet.

stats