Política 25/10/2019

EasyJet reforça la ruta Menorca-Londres i avança l'operativa per connectar amb França

Susana Mora assegura que la intenció és minimitzar l'impacte de la fallida de Thomas Cook

Ivan Martín
1 min
EasyJet garanteix la ruta entre Menorca i Londres, però encara resta per cobrir els 90.000 seients que deixa Thomas Cook.

MaóSatisfacció al Consell de Menorca després de conèixer les intencions de la companyia EasyJet amb l’illa amb vista a l’operativa per als pròxims mesos. Així, ampliarà la capacitat de la ruta entre Menorca i l’aeroport de Londres-Gatwick a partir del mes de maig del 2020 i, a més, començarà a operar la connexió amb la ciutat francesa de Bordeus a l’abril, amb la qual cosa avançarà dos mesos la programació prevista per enguany.

La presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, s’ha mostrat “contenta” per la intenció d’EasyJet, especialment per “reforçar el compromís de la ruta amb el Regne Unit i avançar l’operativa amb França”. D’altra banda, Mora també ha fet referència a les 90.000 places vacants que deixa la fallida del turoperador Thomas Cook: “Som optimista, però al mateix temps prudent. Anam per bon camí i confiam minimitzar l’impacte de la caiguda de Thomas Cook”.

En concret, EasyJet reforçarà la ruta amb Londres-Gatwick amb una freqüència més els dissabtes a partir del mes de maig. Cal recordar que a l’abril començarà a volar els dilluns, dimarts, dissabtes i diumenges, un increment que preveu ampliar en els mesos forts de l’estiu. També s’ha decidit millorar la connectivitat amb Bordeus per a la pròxima temporada després de constatar el bon funcionament de la ruta inaugurada el mes de juny passat. Els vols amb la ciutat francesa s’avançaran al mes d’abril i reforçaran la connectivitat amb França, un mercat clau per a Menorca.

stats