Política 11/10/2017

Primer detingut per les agressions ultres durant la manifestació de dilluns a València

La policia ha pogut identificar diverses persones durant el visionat de les imatges

Efe
1 min
Una de les agressions dutes a terme durant la manifestació del Nou d'Octubre a València.

ValènciaAgents de la policia espanyola han detingut avui una persona per les agressions de grups d'extrema dreta a manifestants valencianistes i d'esquerres durant la manifestació del Nou d'Octubre a València.

Així ho han confirmat a l'agència Efe fonts de la Delegació del govern, segons les quals la detenció s'ha produït en el marc de la investigació oberta per la policia per esclarir els fets i en la qual no es descarten més actuacions després de la identificació de diverses persones durant el visionat policial de les nombroses imatges dels atacs de dilluns.

La Delegació del govern al País Valencià també ha remès avui a la fiscalia un "informe detallat" dels primers resultats de la investigació policial sobre les agressions ocorregudes durant la manifestació del Nou d'Octubre. Aquest document, segons ha informat el delegat del govern, Juan Carles Moragues, conté una relació cronològica i detallada dels fets i les primeres identificacions de persones que en van agredir d'altres durant la manifestació convocada per entitats valencianistes i d'esquerres.

El delegat del Govern ha defensat que "la policia va preservar la seguretat i integritat física dels manifestants i va garantir el dret a la manifestació".

stats