Política 19/03/2019

David Ribas ha assegurat que el Consell d'Eivissa "va a la deriva"

"Després del seguit d'esdeveniments que s'ha viscut els darrers dies, vull començar demanant disculpes a totes les entitats", ha dit el conseller

Ara Balears
1 min
Imatge del conseller insular d'Esports David Ribas

Palma"Després del seguit d'esdeveniments que s'ha viscut els darrers dies, vull començar demanant disculpes a totes les entitats". Així ha començat la compareixença de David Ribas, conseller de Cultura, Patrimoni i Joventut del Consell d'Eivissa.

Ribas s'ha disculpat pel retard en la convocatòria, la tramitació, la resolució i el pagament d'ajudes públiques, "especialment a la gran família de l'esport, però també del món de la pagesia, dels serveis sociosanitaris, del turisme, de la cultura,...". Tot i això, ha lamentat que l'hagin desautoritzat públicament i s'hagi volgut "trobar en mi el cap de turc d'una problemàtica que no és exclusiva d'una àrea, sinó generalitzada en una administració".

El conseller ha volgut comparèixer públicament ja que "el que s'espera d'un representant públic és que doni la cara" i ha dit que el Consell insular navega a la deriva "per la manca de coherència i d'unes institucions clares per part dels òrgans transversals de gestió".

Tot i reconeixer públicament els seus errors, Ribas ha assenyalat que "oblidam intencionadament tots els assoliments aconseguits durant aquesta legislatura" fent referència que "resulta, si més no, curiós que les acusacions d'incompetència i de mala gestió vagin gairebé sempre enfocades a les persones representants de determinades opcions polítiques i no es faci una anàlisi global del problema".

Com a clausura del seu comunicat, Ribas ha sentenciat que "a pesar de tots els entrebancs, el meu compromís és continuar treballant durant aquests mesos que resten fins a finalitzar la legislatura amb lleialtat cap a la institució i cap a l'equip de govern, però exigint la mateixa lleialtat i autonomia en la meva feina".

stats