Política 17/05/2019

Unides Podem proposa dur la cultura als barris de Palma

Alberto Jarabo ha presentat el seu programa a Son Gotleu

Ara Balears
1 min
Unides Podem proposa dur la cultura als barris de Palma

PalmaEl candidat d'Unides Podem a la batlia de Palma, Alberto Jarabo, ha proposat aquest divendres en un acte de campanya fomentar els actes culturals i dur-los als diferents barris de la ciutat. El programa d'iniciatives que ha presentat Jarabo durant un recorregut per Son Gotleu acompanyat de la número quatre, Claudia Costa, conté propostes descentralitzadores de la cultura i un rol major dels treballadors del sector.

"Són molt precaris i necessiten fomentar la creació d'actes culturals per tots els barris i amb unes condicions de treball dignes que puguin posar fi a la seva precarietat", ha indicat Jarabo. Entre les iniciatives, Unides Podem proposa que figuri una gestió cultural "més àgil, democràtica i transparent" mitjançant nous protocols i procediments administratius per adaptar l'Administració a la cultura i les arts i facilitar l'accés a la ciutadania.

També convé impulsar la producció cultural combinada amb la recerca, la ciència i la tecnologia "per vertebrar una comunitat que mira al futur". Recuperar el carrer i els espais públics per a la creació artística, i, d'aquesta manera, "retornar la vida als barris i afavorir la participació en activitats obertes de tots els veïns i veïnes".

stats