Política 24/07/2021

Cosme Bonet: “Ens demanam si Marga Prohens ha assumit que per ser presidenta necessitarà que Jorge Campos sigui el seu vicepresident”

Els socialistes de Mallorca arrenquen el procés congressual

ARA Balears
2 min
Executiva de la FSM.

PalmaLa Federació Socialista de Mallorca (FSM) ha arrencat aquest dissabte el període congressual, que ha coincidit amb la proclamació de Marga Prohens com a presidenta del PP de les Illes Balears. Precisament, segons han explicat en un comunicat, el president dels socialistes de Mallorca, Cosme Bonet, ha demanat a Prohens que treballi en benefici de tots els ciutadans de les Illes i ha lamentat que, per ser presidenta del Govern "en un improbable futur", necessitarà que Jorge Campos sigui el seu vicepresident.

"El PP proclamarà Prohens com a nova líder amb el lema 'Centrats en l'alternativa', però la realitat és que veim un PP més descentrat que mai, completament escorat a la dreta i que necessitarà fer vicepresident Jorge Campos si vol governar a l'Arxipèlag; ens demanam si Prohens ja ho té assumit", ha dit.

En aquest sentit, Bonet ha retret que la deriva del PP cap a la dreta "és més evident aquests dies que mai" i ha considerat "una declaració d'intencions que la convidada estrella" del congrés del PP balear sigui la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Segons ha dit Bonet, això es deu al fet que "al PP li preocupa que siguem les Illes Balears o el País Valencià els qui estirem l'economia, i aquesta preocupació només té sentit des d'una visió centrada en Madrid".

A més, ha incidit en el fet que "a nosaltres allò que ens preocupa és que Prohens prengui com a exemple una persona que no té una visió global d'Espanya i que menysprea la capacitat de dinamisme econòmic de les Balears". Finalment, Bonet ha afirmat que, si el model de Prohens es basa en el d'Ayuso, "hem d'estar preocupats, perquè no veim cap alternativa vàlida per a les Illes Balears".

stats