Parlament
Política 12/12/2023

Córdoba acusa el Govern de "mentir" quan va prometre una Demarcació de Costes pròpia per a Formentera

El president assegura que, després de descobrir que era una farsa, el PP hauria organitzat contra ell aquesta situació per fer-lo "callar"

2 min
El president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba

PalmaEl president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba, ha acusat el Govern de "mentir" quan va prometre una Demarcació de Costes pròpia per a Formentera. En una compareixença davant els mitjans, ha assegurat que el problema de la Demarcació de Costes es troba darrere de "l'atac despietat" que està sofrint. En aquest sentit, Córdoba ha explicat que, després de descobrir que la promesa del Govern era mentida, el PP hauria organitzat contra ell aquesta situació per fer-lo "callar".

Durant la compareixença, Córdoba ha assenyalat que el poble ja ha vist que tot el que s'assegurava sobre ell "era fals", i s'ha demostrat així que totes les acusacions contra la seva persona "són mentida". També ha explicat que el 28 de novembre va anar a Palma per acudir a una reunió sobre un punt "crucial", la Demarcació de Costes, un problema "prou important" perquè hi hagués d'assistir. Així, ha apuntat que, sense rebre cap avís, a la reunió també hi varen acudir representants de Compromís o del PP, fet que Córdoba no va entendre en aquell moment.

El president de Formentera també ha destacat que, durant la campanya electoral, la presidenta del Govern, Marga Prohens, va prometre una Demarcació pròpia per a Formentera, un punt que, segons ha reiterat, no pot complir perquè no té les competències. "Tot el que han dit fins ara són mentides", ha sentenciat, i ha afegit que Alcaraz ha estat "un actiu bàsic en aquesta gran mentida del Govern". A continuació, s'ha dirigit a ell per demanar-li que expliqui "des de quan sabia que tot el que estava prometent era fals" i per què va anar a la reunió per "intentar boicotejar-la".

A més, Córdoba, que ha culpat Prohens i Alcaraz d'aquesta crisi oberta, ha reiterat que no destituirà els dos consellers a qui aquest dilluns va exigir la dimissió. "És el que ells esperen que faci, perquè així seria jo el dolent", ha conclòs.

stats