Política 08/11/2023

El Consell de Menorca treballa per mantenir la connexió directa amb Londres a l'hivern

S'han reunit amb representants de British Airways i Jet2 amb vista al 2024 i el 2025

Iván Martín
1 min
Imatge de la World Travel Market que s'està celebrant a Londres.

MAÓLa delegació de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM), encapçalada per la directora insular de Promoció Turística i Fons Europeus, Begoña Mercadal, ha tancat la segona jornada de la World Travel Market (WTM) de Londres destacant les dades positives en matèria de connectivitat amb el mercat britànic amb vista al 2024 i el 2025.

En concret, Mercadal ha emfatitzat la trobada mantinguda amb els representants de l'aerolínia British Airways, que han mostrat la seva intenció d'estudiar mantenir un vol directe entre Menorca i Londres des de febrer a desembre de 2025 i, en el cas que la ruta funcionàs correctament, ampliar la connectivitat a tot l'any. "Hem tingut molt bones sensacions, els hem fet una proposta i ens hem emplaçat a una altra reunió per continuar tractant aquesta qüestió", ha afirmat la directora insular.

També ha valorat molt positivament la reunió mantinguda amb Jet2, amb qui s'ha instat a continuar fent feina en els pròxims mesos amb l'objectiu de tancar un calendari per a finals del 2024 i principis del 2025: "Posarem les nostres propostes damunt de la taula i veurem el que ells ens poden oferir per intentar tancar un acord". Amb vista a la temporada turística de 2024, ha puntualitzat que les aerolínies i els touroperadors disposen de xifres de creixement del mercat britànic i han assegurat que els vols a Menorca augmentaran la seva ocupació. D'aquesta manera, tot i que no han donat a conèixer encara el volum total de seients que posaran a disposició per volar a l'illa l'any que ve, tot apunta al fet que creixerà respecte d'aquest 2023.

stats