Política 16/09/2019

Company: "La senyora Armengol està intentant ocultar que haurà de fer retallades"

El president del PP balear ha dit que la ministra Montero ja li ha demanat un pla d'ajust perquè Armengol "s'ha passat"

Ara Balears
1 min
Company ha lamentat el resultat que preveu l'enquesta del CIS i no se la creu.

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, ha assegurat, en el programa 'Al Dia' d'IB3 Ràdio, que "la senyora Armengol està intentant ocultar que haurà de fer retallades". Company ha dit en aquest sentit que la ministra Montero ja li ha demanat un pla d'ajust perquè Armengol "s'ha passat". "Armengol no vol que parlem de la seva herència".

Respecte d'Espanya Suma, Company ha remarcat que el projecte del partit és "tornar a aglutinar el màxim possible i sumar" i continuar amb la seva "gestió centrada" que fuig "d'extremismes". "Ara el Partit Popular té una posició d'estabilitat que necessitam per tornar a sumar. Hem de deixar personalismes i centrar-nos en el projecte".

A més, Company ha qualificat Pedro Sánchez com una persona "inexperta, jove, que duu Espanya a cop d'interessos personals" i ha assegurat que, respecte de la possible repetició d'eleccions, està pensant més en ell que en el conjunt d'Espanya. "Els polítics hi som per arreglar problemes i evitar que en vinguin de nous, no per crear-ne". A més, ha criticat que no s'estigui formant govern per un motiu personal.

stats