Política 18/05/2021

C's i Vox critiquen que el conseller de Mobilitat no anàs a la inauguració de l'autopista de Campos

La portaveu de la formació taronja, Beatriz Camiña, ha titllat d'"irresponsable" l'absència d'Iván Sevillano

ARA Balears
2 min
La nova autopista de Campos.

PalmaEls grups de Ciutadans i Vox al Consell de Mallorca han criticat que el conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano (Podem), no anàs dilluns a la inauguració de l'autopista de Campos, com tampoc ho va fer cap membre del seu partit ni de MÉS malgrat que votaren a favor de fer el projecte.

La portaveu de la formació taronja, Beatriz Camiña, ha titllat d'"irresponsable" que Sevillano no hi participàs, perquè "li agradi o no, és una de les grans obres del departament que dirigeix". "Ja va fer el mateix quan s'inaugurà l'accés directe de Lloseta", ha dit, i ha afegit que el conseller de Mobilitat "ha de tenir present que representa a tots els mallorquins i no només als seus votants. Camiña també a dit que Sevillano hauria d'elegir entre continuar al càrrec "deixant de banda qualsevol interès partidista" o dimitir i "fer oposició al seu govern i la seva gestió".

El portaveu de Vox a la institució insular, Pedro Bestard, ha informat en un comunicat que el seu partit ha registrat una pregunta sobre per què el conseller de Mobilitat no va anar a la inauguració. "Un conseller al qual paguen els ciutadans perquè exerceixi una feina concreta, no la fa. Quan alguna cosa no li agrada deixa de costat les seves obligacions. El senyor Sevillano ha de saber que les seves apetències no estan per sobre de les seves obligacions.

Cal recordar que la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, acompanyada de la consellera de Territori, Maria Antònia García, va haver d'atendre dilluns la desena d'activistes de la Plataforma Antiautopista que varen comparèixer a l'inici de la inauguració al crit de "qui estima Mallorca, no la destrueix". Cladera no va opinar sobre l'absència del conseller de Mobilitat, però sí que ho va fer la batlessa de Campos, Xisca Porquer (PP), que va considerar una "llàstima" que no hagués representació de tots els partits polítics que votaren a favor de l'autopista.

stats