Política 08/03/2022

Ciutadans demana construir aparcaments subterranis a Santa Catalina i Pere Garau

La formació considera que el nou PGOU veu els mercats municipals com a "simples equipaments de barri" i creu que això hi facilitarà l'accés

1 min
El pla general preveu restaurar part del sistema dunar de Can Pere Antoni reduint l’amplada de l’avinguda de Gabriel Roca.

PalmaCiutadans a l'Ajuntament de Palma ha demanat aquest dimarts que el nou Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) inclogui la construcció de dos aparcaments subterranis als mercats municipals de Santa Catalina i Pere Garau. En cas contrari, creu que "s'anima la gent a acudir a les grans superfícies, que tenen aparcament gratuït".

La formació ha presentat diverses al·legacions al PGOU referents als mercats municipals, ja que considera que la iniciativa del Consistori veu aquests espais com a "simples equipaments de barri". "En realitat, són un focus d'atracció per a consumidors de tots els barris de Palma i de molts de pobles de Mallorca", ha manifestat el partit en una nota de premsa.

És per això que la formació demana que el nou PGOU inclogui un pla estratègic per als mercats municipals, així com estudis de viabilitat que facin una anàlisi dels hàbits de compra dels seus clients i de la manera com accedeixen als mercats. A més, ha exigit que el perímetre del Mercat de Llevant sigui zona ORA.

stats