PalmaSus a la campanya de les eleccions europees, també a les Illes. La presència de candidats balears a les llistes per al Parlament Europeu és gairebé simbòlica, perquè n'hi ha pocs en llocs de sortida: Rosa Estaràs, que ocupa el setè lloc de la candidatura del PP, i Alícia Homs (PSIB), al lloc 21, exactament el mateix nombre d'escons que va obtenir el PSOE als comicis del 2019. Tot i això, els partits s'han bolcat a la campanya i han fet l'aferrada de cartells. Més, que es presenta amb Ara Repúbliques, ha fet l'acte a Menorca: la candidata és Alice Weber. Sumar, que es presenta per primera vegada a les europees, comptarà amb els balears Borja Crucelaegui i Juanjo Martínez, en els llocs 41 i 48 de la llista. Vox situa la presidenta del partit a les Illes, Patricia de las Heras, en el 37è lloc de la llista electoral. El Pi també s'hi presenta amb la Coalició per una Europa Solidària (CEUS): el candidat Jordi Prunés ocupa el quart lloc de la llista.

La presidenta del Govern i del PP, Marga Prohens, acompanya la candidata del PP per Balears al Parlament Europeu, Rosa Estaràs, que ocupa el setè lloc de la llista, a la seu del PP.
Rosa Estaràs és eurodiputada des del 2009. El 2019, el PP va obtenir 12 eurodiputats.
La presidenta del Congrés i secretària general del PSIB, Francina Armengol, amb la candidata de les Illes al Parlament Europeu, Alícia Homs, i altres càrrecs del partit, donen el sus de campanya amb el desplegament dels cartells, just davall la seu del PSIB.
Alícia Homs ocupa el lloc 21 de la llista del PSOE a les europees. El 2019, els socialistes varen obtenir justament 21 diputats a l'Eurocambra.
Més ha fet l'enganxada de cartells a Menorca, a Dalt es Cos. Els ecosobiranistes concorren juntament amb ERC, EH Bildu i el BNG sota el paraigua d'Ara Repúbliques.
La candidata per Balears d'Ara Repúbliques, Alice Weber, ocupa el quinzè lloc a la llista. En les eleccions del 2019, la formació va obtenir tres eurodiputats.
La presidenta de Vox a les Balears, Patricia de las Heras, ocupa el lloc 37 de la llista electoral, que encapçala Jorge Buxadé.
A les darreres eleccions europees, Vox va aconseguir tres escons.
Hi ha dos noms balears a la llista de Sumar, però la seva presència és simbòlica, perquè van avall a la llista: es tracta de Borja Crucelaegui (41) i Juanjo Martínez (48).
Sumar es presenta per primera vegada a les europees, amb Estrella Galán com a cap de llista.
No hi ha representació balear a les llistes de Podem, que lidera Irene Montero. Però el partit, coordinat per Lucía Muñoz, també es bolcarà en la campanya a les Balears.
El Pi es presenta amb la Coalició per una Europa Solidària: el seu candidat, Jordi Prunés, ocupa el quart lloc de la llista. A la imatge, branda la bandera de la UE dins l'aigua.
stats