Política 25/05/2023

Armengol: "Amb un Govern de dreta o extrema dreta, les dones són les que sofririen més"

La candidata del PSIB promet continuar impulsant polítiques d'igualtat la pròxima legislatura

ARA Balears
1 min
Acte de suport a Francina Armengol aquest dijous

Palma"En l'alternativa d'un Govern de dreta o extrema dreta, les dones són les que sofririen més", ha assegurat aquest dijous la presidenta del Govern i candidata socialista a la reelecció, Francina Armengol, en un acte de campanya el Centre Flassaders. Juntament amb la presidenta del Consell de Mallorca i candidata, Catalina Cladera, i a la número 2 a les llistes de Palma, Rosario Sánchez, s'ha compromès a impulsar polítiques "per millorar la igualtat d'oportunitats entre homes i dones".

Armengol ha recordat la seva proposta de creació d'una 'targeta cuidadora', perquè les dones que cuidin una persona en grau de dependència puguin "tenir hores de respir". El PSIB afronta la recta final d'una campanya en què ha comptat amb la presència de la vicepresidenta primera del govern espanyol, Nadia Calviño; la ministra d'Hisenda, Maria Jesús Montero, i el cap de l'executiu estatal, Pedro Sánchez, en un acte a Palma el passat 17 de maig que va reunir unes 2.000 persones.

D'altra banda, una vintena de personalitats del món de la cultura, la ciència i l'educació han demanat el vot per a Armengol aquest 28-M. Entre elles, persones del món universitari com Esperança Bosch, la cantadora Miquela Lladó, el biòleg Lluís Quintana-Murci, el degà de la Facultat de Medicina Miquel Roca i el director de l'enciclopèdia d'Eivissa i Formentera, i premi Ramon Llull, Felip Cirer.

stats