Política 10/07/2023

Armengol demana el vot perquè Espanya continuï descentralitzada i arribin recursos per la insularitat

Segons la candidata socialista al Congrés, "Sánchez és l'única garantia per combatre el retorn de competències a Madrid que volen la dreta i l'extrema dreta"

1 min
Francina Armengol, amb la resta de candidats al Senat i al Congrés dels Diputats

PalmaArmengol ha manifestat que votar el socialistes el proper 23 de juliol, per als ciutadans de les Illes Balears, és "l'única garantia perquè Espanya continuï sent plurai i diversa, i que arribin més recursos per compensar el factor de la insularitat". Segons la candidata socialista al Congrés dels Diputats "votar el PSOE és la manera per combatre les intencions recentralitzadors de la dreta i la extrema dreta, que allò que volen és retornar competències a l'Estat". Així ho ha assegurat l'expresidenta del Govern aquest dilluns dematí a la plaça de Llorenç Villalonga de Palma, acompanyada del també candidat al Congrés, Miquel Cabot, i els candidats al Senat, Pere Joan Pons i Teresa Suárez.

"El Govern de la dreta i l'extrema dreta suposarà un retrocés molt gros per a les Illes Balears, perquè estan en joc els 185 milions d'euros compromesos per Sánchez per finançar el tramvia de la badia de Palma i el tren del Llevant. En un moment en què es parla més que mai de mobilitat sostenible, hi ha governants que neguen el canvi climàtic", ha assegurat Armengol.

"La Constitució reconeix la pluralitat de l'Estat i també el dret a utilitzar la llengua pròpia, però ara aquesta pluralitat està amenaçada. Per continuar avançant, és important votar la llista socialista", ha dit la cap de llista del PSIB-PSOE per Balears al Congrés dels Diputats.

stats