Política 06/05/2019

Armengol assegura a Menorca que ampliarà la reserva marina de l'Albufera

La candidata del PSIB-PSOE ha repassat algunes de les actuacions que han implicat millora per a la societat menorquina

Iván Martín
2 min
L'hotel d'interior 'El Jardí de Ses Bruixes' ha acollit la presentació del programa socialista.

MaóLa candidata al Govern balear del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha destacat en la presentació del programa electoral les polítiques de sostenibilitat que es duran a terme durant la pròxima legislatura, sempre que els socialistes revalidin l'Executiu. Entre les mesures proposades, hi destaca l'ampliació de la reserva marina de l'Albufera del Grau, el decret de la posidònia i la inversió de 300 milions d'euros en parcs fotovoltaics, una part dels quals aterraran a Menorca.

Armengol ha repassat algunes de les actuacions que han implicat millora per a la societat menorquina. La reconversió de l'antic hospital del Verge del Toro de Maó en centre sociosanitari per a malalts crònics és la més significativa. En aquest sentit, Armengol ha reconegut que se sent "especialment il·lusionada". En l'àmbit sanitari també ha emfatitzat la construcció del nou centre de salut d'Es, a Alaior, a més de l'ampliació del de Ferreries. La candidata del PSIB-PSOE no s'ha oblidat del Pla d'Indústria que ha suposat a l'illa "garantir 36 milions d'euros fins a l'any 2035", ha assenyalat Francina Armengol. A més, i segons dades de la presidenta del Govern balear, "Menorca té avui dia 22.000 aturats menys que fa 4 anys i 6 de cada 10 nous contractes són indefinits".

Per part seva, el candidat menorquí al Parlament, Marc Pons, s'ha mostrat satisfet per la feina realitzada en aquest mandat i ha destacat el "diàleg" amb els agents socials i econòmics. La candidata al Consell de Menorca, Susana Mora, ha fet una crida a la mobilització del vot socialista, i el candidat a la batlia de Maó, Hèctor Pons, ha recordat la construcció de 18 nous habitatges de protecció oficial a la ciutat, la nova seu del Conservatori de Música a la Sala Augusta i les obres de millora a l'IES Joan Ramis i Ramis.

stats