Política 30/09/2019

Aproven les llistes del PSIB-PSOE per a les eleccions estatals

Les candidatures han presentat pocs canvis respecte del passat 28 d'abril

Ara Balears
1 min
Aproven les llistes del PSIB-PSOE  per a les eleccions estatals

PalmaLa Comissió Federal de Llistes del PSOE ha aprovat aquest dilluns horabaixa les llistes de la formació per a les eleccions estatals del pròxim 10 de novembre. Les candidatures han presentat pocs canvis respecte del passat 28 d'abril i per això hi tornen a aparèixer els noms de Pere Joan Pons com a candidat al Congrés, Cosme Bonet i Susanna Moll per Mallorca al Senat, Patricia Abascal per Eivissa i Formentera i Carme Garcia per Menorca.

A més d'aquests noms, al Congrés també es presentaran Sofía Hernanz com a número dos i el menorquí Pau Morlà com a número tres, tots actuals diputats de la cambra baixa. Al número quatre de la candidatura s'hi incorporarà Maria Bel Llinàs i continua el formenterer Pep Toni Mayans al número cinc, la manacorina Amanda Fernández al sis, el llucmajorer Jaume Oliver al set i l'eivissenca Clara Costa al vuit.

Pel que fa al Senat per Mallorca, la llista es manté igual, amb Cristina Alonso i Sergi Rigo com a suplents de Cosme Bonet, i Lluís Socías i Pepa Ramis com a suplents de Susanna Moll. També es manté igual la llista al Senat per Eivissa i Formentera, amb Rafael Ramírez i Lucía Prats com a suplents de Patricia Abascal. Finalment, Josep Mercadal i Maria Gràcia Mercadal seran els suplents de Carme García com a candidata al Senat per Menorca.

stats