Política 02/05/2019

El batle de Lloseta denuncia ser víctima d'assetjament i amenaces

Xema Muñoz assegura que ha rebut cartes anònimes, missatges de WhatsApp i correus electrònics en què l'acusen "d'incompetent, sexista o fals dictador".

Ara Balears
1 min
Chema Muñoz, batle de Lloseta pel PSIB, en una imatge d'arxiu.

PalmaEl batle de Lloseta i candidat socialista Xema Muñoz va denunciar davant la Guàrdia Civil, el passat mes de març, que era víctima d'una campanya continuada d'amenaces i assetjament que s'ha "allargat i endurit" durant el darrer any i mig, segons ha informat la formació socialista en un comunicat.

Els fets començaren fa un any i mig amb cartes anònimes al portal de l'habitatge del candidat, en les quals se l'acusava de "sexista, incompetent, inculte o analfabet". Després començaren a arribar missatges anònims de WhatsApp al mòbil personal de Muñoz que repetien aquestes mateixes acusacions. D'acord amb les primeres indagacions del grup socialista, "el número de Whatsapp es va crear mitjançant una plataforma en línia amb seu a Saragossa", asseguren en el comunicat.

El fet que va fer que el candidat denunciàs els fets va ser el succés del passat mes de març, quan varen pintar els camions de la seva empresa i varen anar a casa seva a copejar la porta principal i la finestra de l'habitació dels seus fills.

Segons ha informat el batle a l'ARA Balears, des que va posar la denúncia no l'han tornat a molestar, però assegura que "aquestes coses fan molt mal, i no només a mi, sinó també a la meva família".

L'agrupació local el PSOE de Lloseta ha donat "suport incondicional al batle i candidat" i ha condemnat "aquests fets delictius, que no es poden tolerar en un estat democràtic, i esperam que els autors puguin ser identificats".

stats