Política 24/11/2023

Alaior es promocionarà en solitari per quart any consecutiu a Fitur

Un total de 17 empreses col·laboren econòmicament per sufragar les despeses

Iván Martín
1 min
Imatge d'arxiu de l'estand d'Alaior a Fitur.

MAÓL'Ajuntament d'Alaior ha anunciat aquest divendres que assistirà per quart any consecutiu en solitari a Fitur. D'aquesta manera, el consistori governat pel PP, que decidí presentar-se al marge de l'anterior Consell de Menorca, continua amb el seu particular full de ruta.

Així, del 24 al 28 de gener, Alaior es promocionarà turísticament amb estand propi i gràcies al suport econòmic de 17 empreses del sector, com hotels, agroturismes, agències immobiliàries, negocis d'oci, supermercats, fàbriques de gelats i empreses formatgeres i de transports.

El suport d'aquestes empreses demostra, segons l'ajuntament, que el sector empresarial aposta per la presència del municipi a la segona fira internacional de turisme més important del món. El Royal Son Bou Family Club, la Cova d'en Xoroi, Torralbenc, Coinga, Fontenille Menorca, Llucasaldent Gran, Santa Mariana, Lloc de Menorca, Amagatay, Mascaró Morera, Menorca Experimental, Arenas de Son Bou, Menorca Beach Markets i Osprey Hotel són les empreses que acompanyaran un any més l'ajuntament, amb l'objectiu de promocionar la gran oferta turística. A més, aquest any, La Menorquina, hotel Valentín Son Bou i finques Gomila se sumen com a nous coexpositors per donar a conèixer els seus productes i serveis.

stats