Política 26/11/2018

Alaior acusa Educació de "passar" de les deficiències dels centres educatius del poble

Sugrañes recorda que aquesta setmana es compleixen tres mesos d'ençà que va denunciar l'abandonament que pateixen els dos col·legis públics i l'institut de Secundària

Ivan Martín
1 min
Coia Sugrañes demana a la conselleria balear d'Educació solucions pels centres docents del seu municipi.

AlaiorLa batlessa d'Alaior, Coia Sugrañes denuncia el "passotisme" del conseller balear d'Educació, Martí March, per no haver respost a la petició de reunió que va cursar, ara fa tres mesos, el consistori. L'objectiu d'aquesta trobada era arrancar el compromís del Govern balear de dur a terme les obres de millora pendents als diferents centres educatius del poble. En concret, les actuacions pendents es localitzen al CEIP Mestre Duran, el CEIP Doctor Comas i l'IES Josep Miquel i Guàrdia.

Sugrañes recorda que aquesta setmana es compleixen tres mesos d'ençà que l'Ajuntament d'Alaior va denunciar l'abandonament que pateixen per part de la Conselleria d'Educació, els dos col·legis públics i l'institut de Secundària del poble. La batlessa considera que "no és tan difícil concretar una reunió amb els centres docents i els responsables del consistori". La també diputada autonòmica del Partit Popular i candidata al Consell Insular de Menorca a les pròximes eleccions de maig destaca que algunes de les obres "acumulen dos anys de retard i que afecten a un total de 1.500 estudiants".

D'altra banda, l'Ajuntament d'Alaior assegura que "l'única obra que disposa de llicència, projecte, pressupost i licitada és el tancament de l'entrada del CEIP Mestre Duran, però no hi han començat les obres i desconeixem quan ho faran". En referència a la reforma del gimnàs de l'IES Josep Miquel i Guàrdia per transformar-lo en aules, el projecte per a l'obtenció de la llicència municipal no s'ha presentat. Finalment, sobre la millora de la teulada de l'annex del CEIP Doctor Comas, la batlessa denuncia "falta d'informació".

stats