Política 25/02/2019

El PSIB atribueix l'actitud del Partit Popular amb el REB a "un atac de banyes"

El portaveu socialista, Andreu Alcover, considera que una votació en contra del règim especial per part del PP seria un fet "gravíssim"

Maria Llull
1 min
El portaveu del PSIB, Andreu Alcover, a una imatge d'arxiu.

PalmaEl portaveu del PSIB, Andreu Alcover, ha atribuït les crítiques del Partit Popular al règim especial a "un atac de banyes" perquè "dos governs socialistes han aprovat un bon REB". "No entenem com no agrada al PP", ha comentat Alcover, que també ha fet referència a les protestes del president de les Canàries, Fernando Clavijo. "Clavijo pensa que rebem massa, i Company creu que massa poc. O l'un o l'altre no han llegit el REB", ha dit el diputat socialista.

Alcover també ha criticat que Biel Company no assistís a la reunió del passat dijous, on la presidenta va explicar el REB als representants dels partits polítics i de la societat civil. "Hauria d'explicar per què no hi va assistir i hi va enviar Margalida Prohens en el seu lloc", ha dit.

Sobre la possibilitat que el Partit Popular voti en contra de la convalidació del decret llei del REB, Alcover ha considerat que seria un fet "gravíssim". "Company va dir en seu parlamentària que donaria suport al REB, i ara sembla que prepara el terreny per no fer-ho. Si això passàs, no sé com ho justificaria, i esper que es traduís de manera directa en una reducció de vots", ha explicat.

stats