Política 17/09/2019

Iago Negueruela: "Les navilieres estan d'acord que no és normal que arribin quatre creuers a la vegada a Palma"

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball defensa la regulació d'aquests turistes per part del Govern

Maria Llull
1 min
El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, parla amb la presidenta Francina Armengol abans del ple del Parlament

PalmaEl conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha defensat aquest dimarts en el ple del Parlament la necessitat de regular l'arribada de creuers a Palma i ha afirmat que "les navilieres estan d'acord que no és normal que hi arribin quatre creuers a la vegada".

Negueruela ha defensat les negociacions del Govern balear amb les companyies de creuers i l'Ajuntament de Palma per tal d'"apostar per la sostenibilitat". Segons el conseller, aquesta "és la millor manera de protegir el nostre motor econòmic".

Aquesta ha estat la resposta de Negueruela a les acusacions del diputat de Vox, Sergio Rodríguez, qui ha acusat el Govern d'atacar aquest turisme "quan estam a punt d'una crisi".

El conseller de Turisme ha reivindicat la necessitat de reduir les emissions contaminants per lluitar contra la crisi climàtica i ha indicat que espera l'aprovació d'una nova àrea de control d'emissions que limiti l'ús de combustibles nàutics.

stats