Política 14/12/2019

Mesquida s'estrena la setmana que ve com a assessor d’Arrimadas i portaveu de Ciutadans a Balears

Representants del partit taronja s’han reunit a Palma amb l’objectiu d’enfortir la implantació territorial

Maria Fuster
2 min
Joan Mesquida, futur assessor d'Arrimades i portaveu de Balears, amb al càrrecs del partit a Palma

PalmaA Joan Mesquida, exdiputat de Ciutadans per les Balears, la setmana que ve se li presenta intensa. Dilluns començarà la feina com a assesor de Ciutadans en el Congrés i ha dit que contribuirà a elaborar "l'estratègia política d'Inés Arrimadas". Al llarg de la setmana que ve, segons fonts del partit, es confirmarà oficialment el seu càrrec com a portaveu de Ciutadans Illes Balears.

Aquest dissabte, Ciutadans Illes Balears ha reunit aproximadament uns 50 càrrecs electes i membres de les agrupacions amb l'objectiu d'enfortir la implantació territorial. Els temes de debat han estat l'acció institucional i la coordinació política. A l'acte, hi han assistit Joana Capó, secretària d'Organització; la diputada Patrícia Guasp i Juanma Gómez, secretari autonòmic de Relacions Institucionals.

El 15 de març el partit taronja durà a terme un congrés al qual es renovaran els comitès locals i autonòmics de la formació. Mesquida ha assenyalat que actualment el seu focus està més centrat en el partit a escala estatal. "Ara em concentraré en la feina que tenc al Congrés de Diputats", ha afirmat. En relació amb el fet de si continuarà com a líder de les Illes en el futur, no ha estat gaire explícit. "No crec que tingui gaire temps per pensar en res més", ha dit.

Mesquida ha explicat que, com a membre de la comissió gestora estatal, "estam dissenyant tots els mecanismes de participació i de transparència dels afiliats. Un procés que volem que culmini el 15 de març amb un congrés en el qual s'aportin noves idees de com ha de créixer el partit". Ha remarcat que per ell es tracta d'una "doble labor: per una part, com a assessor parlamentari, però com a membre de la gestora, ha d'aportar idees de la implantació del partit amb vista al futur".

stats