Joan Mesquida serà assessor de Ciutadans en el Congrés

El càrrec serà temporal a l'espera de l'assemblea general del mes de març 

L'exdiputat de Ciutadans per les Balears Joan Mesquida deixarà la seva plaça de funcionari a l'Ajuntament de Calvià, que té des de dia 3 de desembre, per passar a ser l'assesor de Ciutadans en el Congrés espanyol, s egons ha avançat el 'Diario de Mallorca' i ha pogut confirmar l'ARA Balears. 

Segons ha assegurat Joan Mesquida a l'ARA Balears, aquest nomenament és provisional, ja que la formació taronja té previst dur a terme una assemblea general el mes de març en la qual s'aprovaran els nomenaments definitius. 

Joan Mesquida és un dels polítics de recorregut més llarg a les Balears. Va ser conseller d’Hisenda i Pressupostos durant la presidència de Francesc Antich; director general d’Infraestructures del Ministeri de Defensa i director general de la Guàrdia Civil i també de la Policia Nacional. 

Cal recordar que la portaveu de Ciutadans al Congrés, Inés Arrimadas, es va postular per agafar el relleu d'Albert Rivera com a líder del partit després que ell dimitís per la patacada en les eleccions del 10 de novembre. De fet, la formació es troba en un procés de reorganització. 

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF