Política 13/12/2019

Joan Mesquida serà assessor de Ciutadans en el Congrés

El càrrec serà temporal a l'espera de l'assemblea general del mes de març

Ara Balears
1 min
Joan Mesquida: “Em trob còmode amb el meu concepte d’Espanya”

PalmaL'exdiputat de Ciutadans per les Balears Joan Mesquida deixarà la seva plaça de funcionari a l'Ajuntament de Calvià, que té des de dia 3 de desembre, per passar a ser l'assesor de Ciutadans en el Congrés espanyol, segons ha avançat el 'Diario de Mallorca' i ha pogut confirmar l'ARA Balears.

Segons ha assegurat Joan Mesquida a l'ARA Balears, aquest nomenament és provisional, ja que la formació taronja té previst dur a terme una assemblea general el mes de març en la qual s'aprovaran els nomenaments definitius.

Joan Mesquida és un dels polítics de recorregut més llarg a les Balears. Va ser conseller d’Hisenda i Pressupostos durant la presidència de Francesc Antich; director general d’Infraestructures del Ministeri de Defensa i director general de la Guàrdia Civil i també de la Policia Nacional.

Cal recordar que la portaveu de Ciutadans al Congrés, Inés Arrimadas, es va postular per agafar el relleu d'Albert Rivera com a líder del partit després que ell dimitís per la patacada en les eleccions del 10 de novembre. De fet, la formació es troba en un procés de reorganització.

stats