Política 22/05/2019

500 persones omplen el Teatre de Llubí en l'acte central de Lliures per Europa

Carles Puigdemont hi ha participat amb un vídeo gravat des de Bèlgica

Ara Balears
1 min
500 persones omplen el teatre de Llubí en l'acte central de Lliures per Europa

PalmaEl Teatre de Llubí s'ha omplert de gom a gom per celebrar l'acte central de la campanya electoral de Lliures per Europa (Junts). Amb el lema "No podran empresonar-nos a tots", Antònia Font ha presentat alguna de les mesures que proposarà el partit si surt elegit en les pròximes eleccions del 26-M. També ha demanat la participació i, fent referència al gran nombre de prohibicions, que d'una manera o una altra han marcat aquests comicis, ha remarcat que "no podran impedir-nos que votem". Durant l'acte Lliures per Europa ha projectat un vídeo en què centenars de militants del partit repetien la mateixa frase: "A Europa, Puigdemont".

500 persones omplen el teatre de Llubí en l'acte central de Lliures per Europa

Una altra de les protagonistes de l'acte ha estat Èrika Casajoana, que ha vingut a Llubí des de Waterloo per participar en l'acte de clausura de la campanya electoral de Lliures per Europa (Junts). Casajoana ha assegurat que "no ens mereixem la Junta Electoral Central que tenim", fent referència a les dificultats que estan posant a Puigdemont per participar en els debats, però ha volgut remarcar que "amb cada envestida Puigdemont es fa més fort". Poc després del discurs de Casajoana s'ha projectat un vídeo que Carles Puigdemont havia gravat des de Bèlgica on animava i donava les gràcies a tots els assistents per l'esforç i el suport.

Un cop acabats els discursos i la presentació de l'acte central de campanya, Biel Majoral, Miquel Àngel Adrover, Macià Ferrer i Maribel Servera han actuat amb una glosada popular i música d'ambient per tancar la campanya de Lliures per Europa (Junts).

stats