Política 20/04/2019

La Junta Electoral obliga Junts Avançam a llevar de les xarxes els èxits aconseguits a Pollença durant aquesta legislatura

També prohibeix que convoqui actes per difondre la bona feina feta

Ara Balears
1 min
Representants de la formació Tots per Pollença

PalmaLa Junta Electoral de la zona d'Inca s'ha reunit aquest dissabte i ha comunicat que dona la raó a les demandes presentades per Petra Buades Cifre, representant de l'agrupació d'electors Tots per Pollença –formada majoritàriament per militants del PP–, respecte de la utilització de les xarxes socials per part de la coalició progressista Junts Avançam. D'aquesta manera, la Junta insta que els partits de la coalició retiri dels perfils de Facebook i Instagram qualsevol altra informació relativa als èxits aconseguits durant el període que han governat, a més de qualsevol acte que pretengui donar a conèixer aquests èxits.

Des de les xarxes socials de Tots per Pollença, asseguren que "després d'avisar en repetides ocasions el batle, fins i tot al ple, que deixassin de jugar brut utilitzant les xarxes socials com a instruments de propaganda, cosa expressament prohibida per la Llei electoral", la Junta "els prohibeix la realització d'actes propagandístics", han dit. Tant les formacions polítiques de la coalició progressista com el batle, Miquel Àngel March Cerdà, i els regidors han d'eliminar els comentaris publicats.

A més a més, la Junta també assenyala que queda prohibit "qualsevol acte en què es pretengui donar a conèixer aquests assoliments i tot això sota prevenció de les eventuals responsabilitats en què podran incórrer si persisteixen en aquest comportament".

stats