Política 20/02/2018

David Abril demana "unitat" i insisteix que "cal aclarir la situació interna" de MÉS

El coportaveu de la formació i excoordinador d'una de les organitzacions que formen MÉS, Iniciativa Verds, també reconeix que la crisi dels contractes va tenir "un cost personal alt"

Ara Balears
1 min
El copoertaveu parlamentari de MÉS per Mallorca, David Abril, aquest dimecres, al Parlament.

PalmaLa revista 'L'altra mirada', que editen les Fundacions Darder-Mascaró, lligades a MÉS per Mallorca, ha publicat en el seu número de febrer una entrevista al coportaveu de la formació ecosobiranista, David Abril. Abril crida a "aclarir la situació interna", perquè "la unitat és la força" de MÉS. Abril reconeix que MÉS "no ha donat una imatge d'unitat" i aposta per consolidar "un projecte fresc, assembleari, plural i participatiu".

El coportaveu de MÉS per Mallorca ha valorat "tenir els lideratges repartits arreu", en referència als governs del Consell de Mallorca, que lidera Miquel Ensenyat; l'Ajuntament de Palma, amb Toni Noguera al capdavant, i altres municipis on el partit governa.

David Abril també ha defensat la gestió al capdavant de la Conselleria de Turisme de Bel Busquets i del seu predecessor, Biel Barceló. "Sense MÉS al capdavant d'aquesta àrea no tindríem ni ecotaxa, ni sostre de places ni s'haurien regulat fenòmens tan complexos i controvertits com el lloguer vacacional", ha dit. Abril també ha apuntat que la crisi dels contractes de Jaume Garau, que també va afectar Turisme, va tenir "un cost personal molt alt".

stats