Política 31/05/2018

El Consell licita el servei de publicitat per a la ruta Menorca-Londres amb 450.000 euros

La companyia que en resulti adjudicatària haurà d'operar la ruta amb avions que tinguin una capacitat superior a 120 places i haurà d'assegurar dues freqüències setmanals

Ara Balears
1 min
La fallida de Monarch ocasionà importants problemes de connectivitat entre Menorca i el Regne Unit.

MaóEl Consell Insular de Menorca ha tret a licitació el concurs públic per a la contractació d'un servei de publicitat i suports publipromocionals de companyies aèries per promocionar Menorca a Londres durant la temporada d'hivern. El preu de licitació és de 450.000 euros i la durada de tres anys, fragmentat en tres períodes de sis mesos cadascun, de l'1 de novembre al 30 d'abril. El termini per presentar les ofertes acabarà el pròxim 9 de juliol.

Només es podran presentar a la licitació les companyies que planifiquin operar la ruta Menorca a Londres amb avions que tinguin una capacitat superior a 120 places i que ofereixin dues freqüències setmanals al llarg de tot l'hivern. El contracte comprendrà des de la tardor del 2018 fins a la primavera del 2021. El servei de publicitat haurà d'incloure continguts de Menorca com a destinació natural, cultural i gastronòmica en la revista que la companyia distribueix a l'interior de les aeronaus comercials. A més, l'empresa contractista haurà de reservar una oferta mínima de seients gratuïts per a accions promocionals.

La consellera insular de Promoció Turística, Maite Salord, ha destacat la importància d'aquesta iniciativa, però considera que "és una eina necessària per impulsar la promoció de Menorca al mercat turístic anglès durant l'hivern amb la finalitat d'aconseguir un bon posicionament i al mateix temps fomentar la desestacionalització i la sostenibilitat del sector". Al concurs es podran presentar les aerolínies d'àmbit estatal i internacional que acreditin una determinada solvència econòmica i tècnica.

stats