Política 11/11/2019

Company assegura que Sánchez i Armengol són una "fàbrica d'extremistes"

El president del PP a les Balears, Biel Company, culpa els líders socialistes de la pujada de Vox a les institucions

K. O.
1 min
Biel Company aquest dilluns.

PalmaUna "fàbrica d'extremistes" i els "responsables" de la pujada de Vox a les institucions. El president del Partit Popular a les Balears, Biel Company, ha assegurat aquest dilluns que els socialistes Pedro Sánchez i Francina Armengol tenen la culpa de la situació política espanyola i illenca després de les eleccions de diumenge.

El popular, però, ha dit que la seva formació "està en una bona posició", perquè ha passat de ser la quarta força a la segona, i ha millorat els resultats a tot l'Estat. En canvi, Company ha dit que el PSIB ha perdut vots a les Illes respecte dels comicis de l'abril, a més d'un senador. També ha destacat que el PP ha augmentat la diferència un 5,77% amb Vox.

D'altra banda, Biel Company ha comentat que en el ple del Parlament de dimarts demanarà pel finançament del metro fins a l'hospital de Son Espases amb doblers de l'ecotaxa perquè l'impost, ha recordat, s'ha de fer servir per a projectes ambientals i turístics. El president també ha anunciat que demanarà al Govern sobre la connectivitat i les rutes aèries a les Illes després de la compra d'Air Europa.

El PP balear ha sortit reforçat després de les eleccions estatals d'aquest diumenge, ja que ha aconseguit dos escons al Congrés i 16.141 vots més que en els comicis del 28 d'abril, quan en va tenir 87.352. La formació ha passat de ser la quarta força política de les Illes a la segona.

stats