Publicitat
Publicitat

El jutge Castro demana que s'aclareixin les vendes que Hisenda atribueix a la infanta Cristina

El jutge José Castro ha dictat avui una providència amb l'objectiu d'investigar amb més profunditat les vendes de propietats realitzades per la infanta Cristina i que figuren en l'informe remès la setmana passada per l'Agència Tributària al jutjat.

Castro demana als registres de la Propietat d'Alacant, Arenys de Mar, Horadada i Almagro que informin sobre la història registral de les finques venudes per la infanta per un valor total d'un milió quatre-cents mil euros.

Aquestes investigacions volen aclarir si hi podria haver cap irregularitat en les operacions de compravenda, corresponents a finques de les quals Cristina de Borbó es va desprendre en els darrers anys, segons figura en la informació remesa per l'Agència Tributària.

En el mateix informe, Hisenda va especificar que dels més de 6 milions d'euros facturats i cobrats per Nóos només un 30% havien estat realment despeses vinculades als fòrums i esdeveniments, sense que quedi justificat la resta de doblers públics desemborsats pel País Valencià i Balears.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 16/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF