Política 12/06/2020

El BOE i Eurowings no es posen d'acord amb la data de l'únic vol a Menorca del pla pilot

Segons el govern espanyol, aterra dia 27, mentre que la companyia el comercialitza per al 28

Ivan Martin
1 min
Les informacions del BOE i de la companyia es contradiuen en l'únic vol d'alemanys programat a Menorca.

MaóLa data de l'únic vol procedent d'Alemanya amb destinació a l'aeroport de Menorca que estableix el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), fet públic aquest divendres, no es correspon amb el dia de comercialització de la companyia aèria que l'opera, Eurowings. Es tracta d'un vol procedent de Düsseldorf, inclòs en el pla pilot turístic promogut pel Govern balear per reactivar el sector a la comunitat.

Segons el BOE, el vol EWG9596, operat per Eurowings, aterrarà a l'aeroport de Menorca des de Düsseldorf el dissabte 27 de juny, mentre que la companyia alemanya el comercialitza a través de la seva pàgina web (www.eurowings.com) per a l'endemà, diumenge 28 de juny. En canvi, els vols que connectaran el país teutó amb Eivissa mitjançant Eurowings sí que coincideixen.

Aquest és l'únic vol a Menorca dels 47 programats en el pla pilot turístic per a l'arribada de turistes a l'Arxipèlag procedents d'Alemanya, amb un màxim total de 10.900, que a partir de la setmana vinent aterraran a les Balears des de cinc aeroports: Frankfurt, Hamburg, Hannover, Düsseldorf i Stuttgart.

D’altra banda, la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, ha deixat la porta oberta a l’arribada de més vols des d’Alemanya. “És una ordre ministerial oberta i, per tant, podrien tancar-se més vols amb l’illa. Els pròxims dies veurem l’evolució i coneixerem els detalls de l’operativa”, ha assenyalat.

stats