Política 11/11/2018

Antoni Noguera rep el 92,5% dels vots a les primàries de MÉS per revalidar la batlia de Palma

Es tractava de l'únic candidat per encapçalar la llista per a Cort

Ara Balears
1 min
Antoni Noguera en el moment de votar a les primàries de MÉS el passat dissabte.

PalmaComença a configurar-se la llista de candidats i candidates de MÉS per Palma per a l’Ajuntament de Ciutat amb vista a les eleccions de 2019. Antoni Noguera, el batle actual, ha rebut el suport del 92,5% dels vots per revalidar la batlia i el projecte transformador que just acaba de començar a Palma.

En aquest cas, es tractava de l’únic candidat que s'havia presentat per encapçalar la llista. Durant tot el matí d'aquest diumenge se n’ha fet el recompte i, ara, es prossegueix amb la tasca per determinar l’equip que formarà la llista de MÉS per Palma. Cal recordar que són 33 els candidats a primàries: 19 són homes, 14 dones i, del total, 7 són persones independents que provenen dels moviments socials.

El reconte de vots finalitzarà en hores.

S’han emès un total de 750 vots en les primàries per a cap de llista de la candidatura de MÉS per Palma, 694 dels quals han estat favorables a l’actual batle de Palma, 20 en contra, 8 en blanc i 1 abstenció.

Dels 750 vots, 338 han estat presencials al col·legi electoral del carrer de Joan Alcover, 49 han estat presencials al col·legi electoral de Sant Jordi i 363 s’han realitzat mitjançant vot telemàtic.

stats