Política 18/05/2020

Antoni Amengual presenta la seva candidatura a presidir El Pi amb els ulls posats a Madrid

La diputada, Lina Pons; el president de la FELIB, Toni Salas, i l'exbatlessa de Manacor, Cati Riera, formen part de la llista

Maria Llull
1 min
Antoni Amengual, amb els integrants de la seva candidatura

PalmaEl conseller d'El Pi al Consell de Mallorca, Antoni Amengual, ha presentat aquest dilluns als jardins de la Misericòrdia la seva candidatura a presidir el partit a partir del congrés del partit del 27 de juny. Amengual ha plantejat que un dels objectius del partit regionalista és aconseguir "presència a Madrid", una vegada superada la crisi que va culminar amb la dimissió de Jaume Font.

"Volem tirar cap endavant, fer feina de present per mirar cap al futur", ha dit Amengual. El candidat explicat que, mesos després de la sortida de Font, s'ha treballat molt per "cosir el partit" perquè estigui cohesionat". De moment, aquesta candidatura abasta Mallorca, a l'espera de "parlar amb els companys d'Eivissa i Menorca".

"La candidatura està formada majoritàriament per gent que no ha ocupat càrrecs i també joves", ha afegit Amengual, qui ha destacat que 12 dels integrants en són menors de 30 anys. Noms com el de la diputada Lina Pons; el president de la FELIB, Toni Salas, o l'exbatlessa de Manacor, Cati Riera, formen part de la candidatura encapçalada per Amengual, qui destaca "la solidesa de l'estructura d'El Pi a la Part Forana". "Ara ens manca entrar a les grans ciutats i assolir l'objectiu d'arribar a Madrid", ha afegit.

"Hem rebut molts d'ànims, però de moment només som uns candidats", ha continuat Amengual. "El partit semblava més adormit que no està realment", ha sentenciat. Per la seva banda, Lina Pons ha indicat que dona suport a la candidatura del conseller regionalista "perquè els partits estatals arriben a Madrid i s'obliden que són d'aquí", "Cal defensar els nostres interessos", ha afirmat.

stats