Part Forana 22/06/2016

Valldemossa oferirà Wi-Fi gratuït a tota la zona comercial del poble

L'Ajuntament ha signat el conveni amb l'empresa MallorcaWifi, guanyadora del concurs per instal·lar el servei

Ara Balears
1 min
La implantació de la xarxa sense fils s’emmarca dins el projecte 'VisitValldemossa'.

PalmaValldemossa estarà connectada a internet sense fils. El poble instal·larà una xarxa Wi-Fi gratuïta per tal de dotar tota la zona comercial del poble de connexió a la xarxa i oferir un servei com el que hi ha al centre de Palma i a la Platja de Palma.

L'Ajuntament ha signat aquest dimecres el conveni d'instal·lació amb l'empresa MallorcaWifi, guanyadora del concurs per oferir el servei i encarregada de les xarxes de Palma.

Amb aquest conveni, l’Ajuntament de Valldemossa podrà donar un servei que fins ara no tenia, tant als habitants de Valldemossa com als turistes que visiten el poble diàriament. Amb la implantació de la xarxa sense fils gratuïta es fa una passa endavant en la idea de millorar l’estada dels visitants a Valldemossa.

La implantació de la xarxa sense fils s’emmarca dins el projecte VisitValldemossa, que consta d’un seguit de millores que es duen a terme al poble amb l’objectiu de diversificar el turisme i fer més agradable la visita. El projecte VisitValldemossa inclou, a més de l’accés a internet gratuït, la millora del Punt d’Informació, la creació d’una app de Valldemossa i la creació d’una nova pàgina web turística. Tot aquest projecte serà presentat el proper 1 de juliol al local Costa Nord de Valldemossa.

stats