Part Forana 16/10/2021

Vaga de fems: CCOO lamenta que no hi hagi taula de negociació "nit i dia"

El Partit Popular demana la intervenció del Govern balear per resoldre el conflicte

ARA Balears
1 min
Fems acumulats aquest dissabte a sa Pobla.

PalmaLa vaga del servei de recollida de fems i neteja viària continua aquest dissabte a Menorca i pràcticament tot Mallorca, després que els treballadors decidissin divendres refusar el preacord aconseguit amb la patronal. Ho varen decidir en una assemblea en què hi va haver 148 vots a favor i 141 en contra.

El secretari general de la Federació de l'Hàbitat de CCOO Balears, Miguel Pardo, ha assegurat que "ningú no s'ha posat en contacte" amb els treballadors des que es va anunciar que la vaga continuava. "No entenen per què no estam en una taula de negociació dia i nit", ha lamentat.

En declaracions a Europa Press, Prado ha explicat que continuen amb serveis mínims "i el fems continua creixent als carrers", a excepció de Calvià, Pollença i Palma, que tenen contractes municipals per aquests serveis. El secretari general ha expressat que des del sindicat estan "molt preocupats" pels usuaris i ha criticat que "els polítics mirin cap a un altre costat".

D'altra banda, el Partit Popular ha exigit aquest dissabte al Govern que hi intervingui per trobar una solució davant la vaga. "Si el govern autonòmic no propicia un acord ràpid, la situació pot tornar-se insostenible", han defensat en un comunicat.

stats