Residus
Part Forana 17/10/2022

UGT confia que Son Servera aprovi els plecs per a la licitació del servei de recollida de fems

El sindicat ha recordat que el passat 3 de juliol es va aconseguir un acord per desconvocar la vaga en aquest àmbit del municipi

ARA Balears
1 min
Un contenidor durant la vaga dels fems.

PalmaUGT Serveis Públics ha dit en una nota de premsa que confia que l'Ajuntament de Son Severa aprovi dimarts que ve els plecs per a la licitació del servei de recollida de residus. El sindicat ha recordat que el passat 3 de juliol es va aconseguir un acord per desconvocar la vaga en el servei de recollida de residus del municipi, acord que a ulls dels treballadors va ser un exercici de "responsabilitat per no afectar negativament la temporada d'estiu".

D'aquesta manera, l'acord va ser subscrit entre els representants dels treballadors, l'empresa i una representació del Consistori. En aquest acord, l'Ajuntament de Son Servera es va comprometre a fer les gestions administratives per tramitar la citada licitació de la manera "més àgil possible".

Per la seva part, els treballadors, juntament amb UGT, han afirmat que, si no s'aproven els plecs la setmana que ve, s'emprendran les mesures que considerin oportunes, entre les quals no descarten sol·licitar responsabilitats polítiques. Amb tot, UGT ha insistit que la solució als problemes de la recollida d'escombraries de l'Arxipèlag passa per la creació d'un consorci o empresa que gestioni la recollida i neteja viària de tota la Comunitat Autònoma.

stats