Part Forana 24/08/2021

Tornen els tallers de salut emocional per als joves de Manacor el mes de setembre

Són gratuïts i es faran del 6 al 10 de setembre

ARA Balears
2 min
L'Ajuntament de Manacor. / ARXIU

ManacorL'Ajuntament de Manacor torna a posar en marxa els tallers de promoció de la salut emocional i començaran el mes de setembre. Es tracta de tres tallers: un de mindfulness, un d'expressió corporal i nutrició i un altre sobre l'estat d'ànim. Estan dirigits als joves del municipi d'entre 14 i 25 anys i que es faran del 6 al 10 de setembre, segons explica el Consistori en una nota.

Aquests tallers es varen posar en marxa per primera vegada els mesos de juny i juliol passats i ara l'Ajuntament torna amb els que varen tenir més demanda. "No només hi parlam de salut mental, sinó de la salut emocional que tots hauríem de posar en pràctica en el nostre dia a dia per sentir-nos millor", diu la delegada de Joventut, Carme Gomila, en roda de premsa.

El taller de mindfulness es farà dilluns dia 6 de setembre a les 19 h i dimecres 8 de setembre a les 9 h. Aquestes sessions seran majoritàriament pràctiques, amb tècniques i exercicis centrats en la respiració, el cos, el moviment conscient, els pensaments i la connexió amb un mateix i amb el context on vivim.

El taller d'expressió corporal serà dimecres 8 de setembre a les 19 h. A la sessió es farà servir el moviment per descobrir aspectes "de la nostra manera de ser que ens podran ser d'utilitat davant problemes del dia a dia com l'ansietat, l'autoexigència, la desmotivació, la dificultat de relacionar-nos, el judici cap al cos, l'estrès i, en definitiva, per potenciar la salut emocional en general", explica Gomila.

Per altra banda, el de nutrició i estat d'ànim es farà dijous 9 de setembre a les 19 h, i se centrarà en el lligam existent entre l'alimentació i les emocions. També posarà l'accent en l'autocontrol i la millora de les emocions.

Els tallers són gratuïts i es faran a la seu del Departament de Joventut, situada a l'Espai Na Camel·la. Les persones interessades es poden apuntar a un taller o més d'un. En funció de les inscripcions, es faran dos grups d'edat afins, un de 14 a 17 anys i un de 18 a 25 anys. Les inscripcions es poden fer mitjançant el formulari que hi ha penjat a la web de l'Ajuntament o al telèfon i WhatsApp 617648774.

stats